www.mabyt.cz
Ne erőltesse meg magát!
Március 1. és 31. között minden bútort INGYEN szállítunk emeletre!

Simon elegáns szekrény a fürdőszobába

Ezt a terméket utoljára F. László rendelte meg 21 órával ezelőtt.
Termék kódja: 006-0024
Rendezze be Ön is fürdőszobáját ezzel a tágas Simon szekrénnyel.
Teljes leírás →
Ajánlott ár:43 840 Ft
Megtakarítás:13 180 Ft
A termék alapértelmezett ára:
30 660 Ft áfával
Várható szállítás 2017.05.04.

VEGYE IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁSAINKAT

30 660 Ft
+
Bruttó vételár a választott tulajdonságokkal és szolgáltatásokkal együtt

Ön is nagy fürdőszobával rendelkezik, és nem tudja, hogyan rendezhetné be a legszebben, leghatékonyabban? Akkor ajánljuk figyelmébe a Simon tágas fürdőszobaszekrényt, amely a megegyező nevű kollekció darabja. A remek tagolásának köszönhetően minden szükséges dolognak meglesz a helye. Ha tetszik Önnek ez a bútor, akkor feltétlenül ajánljuk figyelmébe a kollekció többi elemét is.

A középső részben két nyitott rekesz kapott helyet, amelyet akár praktikus, akár esztétikai szempontból is ki tud használni. Csakis Önön múlik, hogy a kozmetikumok, vagy a dekoráció kap-e helyet ebben a részben. A két kétajtós szekrényben ideális helye lesz a tisztítószereknek, vagy a törölközőknek, amelyek nem mutatnának jól a nyitott terekben.

Amikor fürdőszoba bútort választ, nagyon fontos, hogy olyat válasszon, amely ellenáll a nedvességnek és könnyű tisztítani is. Ezt ebben az esetben a laminált alapanyag biztosítja, amelyeket a gyártás során használtak fel. A laminálási eljárásnak köszönhetően biztosítottá vált a bútor kopásállósága, valamint a kisebb sérülésekkel szembeni ellenálló képesség is. A szekrény természetes sonoma tölgy színben érhető el, amely stílusos fényes fenyér színnel egészül ki. Az ajtók króm fogantyúkat kaptak.

A terméket lapraszerelt állapotban szállítjuk a szerelési útmutatóval együtt. Az összeszerelést és az emeletre szállítást is megrendelheti.

A szekrény méretei:

  • szélesség: 52 cm
  • magasság: 195 cm
  • mélység: 29 cm

Színválaszték: sonoma tölgy / fényes fehér

Felhasznált alapanyag:

  • korpusz és ajtók: laminált bútorlap
  • fogantyúk: króm

+36 1 445 38 51   Mai napon elérhető 8:00 és 16:30 között
info@mabyt.hu