www.mabyt.cz
Ne erőltesse meg magát!
Március 1. és 31. között minden bútort INGYEN szállítunk emeletre!

Addison rusztikus fiókos komód

Ezt a terméket utoljára M. Judit rendelte meg 1 hónappal ezelőtt.
Termék kódja: 011-0001
Vásároljon olyan tárolóhelyet, amellyel helyet tud spórolni.
Teljes leírás →
Ajánlott ár:54 230 Ft
Megtakarítás:16 310 Ft
A termék alapértelmezett ára:
37 920 Ft áfával
Várható szállítás 2017.05.04.

VEGYE IGÉNYBE SZOLGÁLTATÁSAINKAT

37 920 Ft
+
Bruttó vételár a választott tulajdonságokkal és szolgáltatásokkal együtt

Ha Önt is elvarázsolta az elegáns angolszász elegancia, akkor vásárolja meg, s gyönyörködjön benne odahaza is. Az Addison rusztikus stílusú komód ugyanis minden 19. századi stílust kedvelő egyént hatalmába kerít. Ez a bútor egy csepp nosztalgiát és múltat csempész az otthonába.

Az öt fiók bőséges tárolóhellyel szolgál minden olyan szükséges dolognak, amit elrejtene a kíváncsi szemek elől. Az áthelyezésével a tartalmát is mással lehet megtölteni, így csak Önön múlik, hogy iratokat, vagy éppen ruhákat tart majd benne. A méreteinek köszönhetően nem foglal sok helyet, könnyen megtalálja helyét például a szűk előszobában is.

A precíz kialakítású, laminált alapanyagból készült bútor stabil és ellenálló, hosszú ideig megőrzi színét. Az alapanyagnak köszönhetően a bútor védve van a külső fizikai hatásoktól, valamint a nedvességtől is. A komód fehér színben, fa mintázattal készült, így minden térben nagyszerűen megállja helyét.

A terméket lapraszerelt állapotban szállítjuk a szerelési útmutatóval együtt. Az összeszerelést és az emeletre szállítást is megrendelheti.

Méretek:

  • szélesség: 57 cm
  • magasság: 98 cm
  • mélység: 46 cm

+36 1 445 38 51   Mai napon elérhető 8:00 és 16:30 között
info@mabyt.hu